Wat zijn welpen?
Jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar heten bij Scouting welpen. Welpen spelen in het Jungleboekthema, dat gebaseerd is op het oorspronkelijke verhaal van Rudyard Kipling. Samen met het jongetje Mowgli en Shanti, het meisje uit het mensendorp, beleven de welpen de spannendste avonturen in de jungle.

Tijdens een opkomst gaan de welpen het bos in om een spel te spelen of ze blijven binnen om iets leuks te doen bijvoorbeeld iets moois te knutselen. Maar er kunnen ook broodjes bij het kampvuur gebakken worden. Iedere opkomst staat er weer iets anders op het programma. Welpen zijn te herkennen aan hun groene Scoutfit.

De Welpen hebben op zaterdag van 14:00 uur tot 16.30 uur opkomst.

Vragen en informatie?
Voor alle vragen over de welpen, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de welpenleiding via welpen@scoutingkeizerkarel.nl. Zij kunnen dan aangeven wanneer er een keer meegedraaid kan worden.