de Scoutshop
De ScoutShop is de winkel van Scouting Nederland en verkoopt allerlei toffe producten die je voor Scouting kunt gebruiken, maar ook cadeau kunt doen aan niet-scouts. Verspreid over Nederland zijn er diverse ScoutShops en ook zijn er mobiele ScoutShops die door het land reizen.

In onze buurt kun je naar de Scouthop Overasselt, St. Walrickweg 9a (Ingang ScoutShop Overasselt) 6611 KG Overasselt. In het hoogseizoen is de ScoutShop de gehele week geopend. Verder alleen de (meeste) weekenden. Vooraf bellen of mailen is handig aangezien we niet elk weekend geopend zijn en het feit dat we een beperkt ScoutShop assortiment op voorraad hebben. We zullen dan z.s.m. contact opnemen wanneer een evt. bestelling kan worden afgehaald. Er kan bij ons ook gepind worden (heeft de voorkeur).

Wist je dat je met je aankoop bij de ScoutShop Scouting in Nederland steunt? De opbrengsten van de ScoutShop komen voor 100% ten goede aan Scouting. Met je digitale Scoutcard geniet je van speciale ledenvoordeelacties en ontvang je regelmatig interessante kortingen op producten bij de ScoutShop. Je profiteert ook op andere manieren van je lidmaatschap van Scouting Nederland. Op de pagina Ledenvoordeel vind je er alles over.