12 maart 2020

Opkomsten vervallen, UPDATE: Tot 6 april 2020 geen opkomsten!
UPDATE 15-03-2020: Naar aanleiding van de laatste adviezen van de overheid komen alle opkomsten tot 6 april te vervallen.
==
12-03-2020: Vandaag heeft Scouting Nederland haar advies over toekomstige scouting activiteiten verder aangescherpt. Scouting Nederland adviseert aan alle scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot en met 31 maart niet door te laten gaan.

In het scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats. Met het aangepaste advies van Scouting Nederland wordt het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken, gevolgd. Hiermee nemen wij als organisatie onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Scouting Keizer Karel volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de opkomsten de komende weken, tot 31 maart gepland stonden NIET doorgaan.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen.

Mocht u vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19