24 september 2017

LEIDING GEZOCHT, Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken?
Voor een aantal speltakken zijn wij op zoek naar nieuwe leiding. Lijkt het jou iets om samen met een leuk team, voor kinderen/jongeren wekelijks een hartstikke gave opkomst te maken en te draaien? Dan horen wij graag iets van jou!

Met je team organiseer je de opkomsten en stel je een uitdagend programma samen. Ook ben je aanspreekpunt voor ouders en probeer je ervoor te zorgen dat alle kinderen het naar hun zin hebben. Een verantwoordelijke, maar erg leuke 'job'. Dat betekent dat je soms lekker mee doet met het programma, maar ook dat je ervoor zorgt dat alles soepel verloopt en dat bijvoorbeeld het volgende programmapunt alvast klaar staat.

Op kamp zorgt de leiding wederom voor een leuk programma, voor de locatie, voor het eten en alles wat er nog meer aan bod komt. Dat doe je allemaal met je team samen.

Leiding zijn is vrijwilligerswerk, dat betekent dat je het écht moet doen omdat je het leuk vindt. Je krijgt er een hoop voor terug.

Voor meer info, neem contact met ons op via 024-6690021 of stuur een mail naar informatie@scoutingkeizerkarel.nl.