10 september 2017

Scoutingloterij, Doe mee en steun onze groep!
Ook dit jaar doen we mee met de Scoutingloterij. Op zaterdag 23 september krijgt uw kind één of twee boekje(s) met Scoutingloten mee, die uw kind kan verkopen. Een lot kost 2,50 en er zijn leuke prijzen te winnen, zoals een mooie TV, een tent, zakmessen en als hoofdprijs een Fiat Panda. Voor elk verkocht lot krijgt de speltak 1,50 euro, waarmee extra leuke activiteiten gedaan kunnen worden.

Onze verkoopperiode gaat zaterdag 23 september van start en zal duren tot zaterdag 7 oktober. Zaterdag 7 oktober willen wij dan ook alles terug hebben:
  • per verkocht lot 2,50 euro
  • alle niet verkochte loten

• De niet verkochte loten kunnen we terugsturen en die hoeven we niet te betalen. Het is dus heel belangrijk dat die terugkomen. Loten die kwijt zijn geraakt zien wij als verkocht en daar verwachten wij dan ook de €2,50 terug van te vinden in de envelop. Is uw kind zo enthousiast en heeft hij/zij alle loten al verkoopt voordat de periode om is, kunt u altijd om extra loten vragen op een zaterdagmiddag. Voor extra loten kunt u bij staf (speltak) informeren of er nog boekjes beschikbaar zijn.

Voor meer informatie kunt op de site van de Scouting Loterij kijken: http://www.scoutingloterij.nl/. Succes met de verkoop,