Uw hulp en mening gevraagd...
Beste ouder, u heeft onlangs van ons een brief ontvangen waarin wij uw mening en of hulp vragen bij enkele vraagstukken binnen de vereniging. Het zou fijn als u onderstaande vragen wilt invullen. Voelt u zich niet bezwaard als u niet (of maar een beetje) kunt helpen. Alle ingevulde gegevens worden overigens vertrouwelijk behandeld en niet gekoppeld aan bestaande gegevens!

Opkomsttijden
Voorstel is om de opkomsttijden voor de opkomsten op zaterdag te vervroegen zodat er na de opkomst voor de groep meer tijd beschikbaar is om alles op te ruimen. De tijden worden dan van 13:30 uur tot 16:00 uur in plaats van 14:00 uur tot 16:30 uur... Deze tijden gelden niet voor de explorers! Zij draaien op vrijdagavond opkomst.
Wij vinden het geen probleem dat de opkomsttijden vervroegd worden.


Schoonmaken, koffiemomentje
Na de opkomst van uw zoon/dochter moet er veel opgeruimd worden. Gezien de huidige bezetting van de leidingteams zou extra hulp hierbij van pas komen. Daarnaast zou het fijn zijn als het koffiemomentje weer in ere hersteld wordt (15 min. voor sluiting tot 15 min na sluiting).
Wij willen af en toe best een keer helpen met opruimen.
Ik vind het leuk om één keer per maand het koffiemomentje te regelen.


Vacatures
Op dit moment zijn er 2 funkties binnen de vereniging vacant. Lijkt het u leuk om in een leuk team samen te werken? U zit hier niet jaren aan vast! Ook met één jaar ondersteuning zijn we al heel erg geholpen!
Ik wil graag meer info over de functie als 'secretaris'...
Ik wil graag meer info over de functie als 'penningmeester'...


Verstuur