Wij zijn op zoek naar....
Scouting is een organisatie die draait op vrijwilligers. Iedere week hebben grote groepen kinderen en jongeren plezier in het Scoutingspel. Regelmatig zijn we bij onze Scoutinggroep op zoek naar nieuwe leden die onze leidingteams willen versterken of die af en toe willen helpen met een klus, project of activiteit. We willen immers zoveel mogelijk kinderen en jongeren het Scoutingspel laten beleven. We kunnen overal enthousiaste vrijwilligers voor gebruiken!

Secretaris stichting Scouting Keizer Karel (m/v)
Naast een vereniging die zorgt voor de activiteiten voor uw kinderen, bestaat de Keizer Karel Groep ook uit een stichting die onze blokhut, het terrein en de materialen beheert. Voor de stichting zoeken wij in verband met het vertrek van een van onze huidige bestuursleden, een secretaris. Voor de precieze omschrijving download de informatieflyer.

Welpenleiding (m/v)
Verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van het Scoutingspel, op basis van de Scoutingmethode. Dit houdt in: het maken, voorbereiden, uitvoeren en evalueren van wekelijkse programma’s, weekendkamp(en) en/of het jaarlijkse zomerkamp voor de welpen. Natuurlijk samen met de rest van je team!